Ansvarlighed

Transport Centralen vægter ansvar og konsekvenser højt i alt hvad vi laver

Det gør vi først og fremmest for at holde os selv på "dupperne", men også at videregive det "korrekte" adfærd til vore medarbejdere.

Derfor holder vi os ansvarlig ift.:

Ansvar overfor vore kunder: Vi holder os til ansvar for at vær punktlig, hold vores ord, gør vores del, gør vores bedste så vore kunder opnår de bedste resultater, og får den service og respekt de fortjener.

Ansvar overfor vore kollegaer: Vi holder os til ansvar for at vore kollegaer bliver behandlet med respekt og værdighed, så de har et godt arbejdsplads, hvor de trives.

Ansvar overfor vores arbejdsplads: Vi holder os til ansvar for den måde Transport Centralen drevet på, så vi altid kan stå til måls for vore handlinger, og kan levere serviceattester til vore samarbejdspartnere ved forespørgsel.

Ansvar overfor vores omverden: Vi holder os til ansvar for at behandle vores omverden med respekt, og er generelt altid fokuseret på ikke at spilde vore alles resurser. Vi samarbejder mere end gerne med vore kunder om mere miljøvenlige transporter. Derudover har vi et samarbejde med Klimatræ, hvor vi har et mål om årligt at plante 2.000+ træer i Danmark. 

 

Transport Centralen, vi holder os altid til de højeste standarderSe også: